ФКСБ победи с 2:1 като гост Сепси в последния мач от

...
ФКСБ победи с 2:1 като гост Сепси в последния мач от
Коментари Харесай

ФКСБ обърна Сепси с Радо Димитров и се върна в битката за титлата

ФКСБ победи с 2:1 като посетител Сепси в последния мач от втория кръг на плейофите в румънското състезание. Грандът от Букурещ единствен от тимовете в топ 6 записа триумф и към този момент има 33 точки, като се приближи на три от водача Фарул (Констанца). Другият тим, който ще спори за купата, е настоящият шампион ЧФР Клуж.

Радослав Димитров беше титуляр за Сепси. Тимът на българския бранител поведе рано след автогол на Ристо Радунович, само че позволи поврат още доникъде на първото полувреме и остана на дъното в първата шестица, без шансове за класиране в евротурнирите.

Автоголът на Радунович стана след удар на Мариус Щефанеску и рикошет в крайници на северномакедонския бранител. ФКСБ отговори в 8-ата минута, когато Андреа Компаньо реагира най-бързо в наказателното поле на Сепси, изпревари вратаря Роланд Никзули и технично го трансферира за 1:1.

Гостите от Букурещ направиха цялостен поврат десетина минути по-късно. Флоринел Коман получи пас от Радунович и технично насочи топката в далечния ъгъл на вратата. След почивката домакините бяха по-добрият тим, само че попадение на Павол Сафранко беше анулирано поради засада, а и стражът на ФКСБ Щефан Търновану в няколко обстановка блесна с значими спасявания.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР